"Tillsammans skapar vi förflyttning mot ditt mål"

Min resa

Jag har en mångsidig bakgrund – är ekonomie magister från Handelshögskolan i Helsingfors, Hanken, har jobbat i olika typer av organisationer i olika roller och därav mött människor med olika bakgrund och olika preferenser. Jag har sett hur man jobbar i familjeföretag, stora internationella industribolag, den akademiska världen och konsultbranschen.

Mellan varven har jag bott i Frankrike och den perioden var mer lärorik än mycket annat. Vi flyttade dit med två barn och kom hem med tre. Jag upplevde så mycket fantastiskt, men mötte naturligtvis också lärorika utmaningar. 

Allt detta har gett mig en ödmjuk förståelse för olikheter i både människor, system, kulturer och organisationer.

Sedan 2014 bor vi i Stockholm. Här tog min yrkesbana en ny riktning när jag valde att fokusera på det jag verkligen älskar och känner till, människan i sitt företagande. Att stärka människor och hjälpa dem ta reda på vad som är viktigast för just dem, och hur de kan ta sig dit på ett hållbart sätt, det är riktigt viktigt för mig.

 

Jag är en del av femte generationen i vårt finska bolag Berner, ett anrikt, snart 140 år gammalt handelshus med fokus på branding och försäljning av både egna och importerade produkter. Jag har jobbat med ägarfrågor i över 12 år – allt från vår ägarvilja till värderingar och governance.