Referenser

”Efter varje modul åkte jag hem med nya insikter och en känsla av
rofylldhet och positivitet.”
Carolina
Nyetablerad egenföretagare inom familjeterapi
”Ni utstrålade självförtroende och förmedlar att ni vet vad ni gör och att ni är bra på det! Att få hamna i en okänd situation men ändå känna sig helt trygg och positiv var värdefullt. Det var ett lagom utmanande forum som jag tror skulle passa många olika personligheter, även den mer tillbakadragna. Jag blev utmanad i mina tankar och det var utvecklande och givande att inse hur olika saker påverkar mig. Och det tror jag är något många kan ha nytta av.”
Malou Bergman Stahl, 44 år
Funderar på att starta eget företag
”Jag kan varmt rekommendera Peggy och Cecilia och deras koncept för småföretagare! Båda två är väldigt närvarande, nyfikna och brinner för att hjälpa andra i deras utveckling. De skapar en lugn och trevlig miljö där det känns naturligt att bolla idéer och tankar med övriga. Något som är välkommet för oss egenföretagare där det är lätt att bli ensam med sina tankar, sin utveckling och resa framåt. Med hjälp av dem har jag fått en tydligare målbild och bl. a. satt fokus på vad jag ska börja respektive sluta göra. Jag ser det lite som ett utvecklingssamtal med en chef, vilket man ju inte har lika naturligt som egenföretagare.”
Annika Fredriksson, 45 år
Konsult inom ekonomi, administration och utbildning
”Det var väldigt lärorikt att träffas i mindre grupp. Då får man mer perspektiv på sig själv och kan bolla sina hinder samt få och ge input till de andra. För mig blev det även tydligt att jag satt lite fast och fick genom kursen en välbehövlig knuff framåt. Upplägget och omfattningen på tre gånger var perfekt och ni var superhärliga!”
Jeanette Ekstrand, 51 år,
Ekstrand Business Consulting
”Hjälpen vi fick var så värdefull för mig. En struktur för vårt företag och oss som individer, en påminnelse om värderingar och att inte tappa bort oss själva i allt som händer.”
Ylva-Li Arnerstål, 43 år
Grundare av Livingroom, Coffee to Connect
”Känner mig stärkt och gillar att jag nu har en tydligare plan och att jag håller på och ändrar på vissa invanda beteenden som jag känt att inte varit bra för mig. Lagom många deltagare, optimalt upplägg och lyxigt med två kursledare! Väldigt bra inledning på kursdagarna! Effektivt sätt att komma ner i varv och samtidigt få energi.”
Caroline Lindgren, 41 år
Egenföretagare, Trädgårdsstaden Stockholm

Referenser och samarbetspartners