"Hjärna & Hjärta"

Coach för företagarfamiljer

Familjeföretagande innebär stolthet, gemenskap och glädje, åtminstone för mig. Jag har en genuin förståelse för komplexiteten av att driva och vara ägare i ett familjebolag. För min egen del har familjeföretagandet varit en central och självklar del genom hela mitt liv.

Jag brinner för familjeföretagandet och vet att ett tydligt gemensamt mål, goda relationer och öppen kommunikation förenklar samarbete och försnabbar målgången. Funderar du ibland över om ni kunde utveckla och förbättra er? Ta hjälp så kommer du snabbare i mål!  

Hitta kärnan till ditt problem!

Som del av ett familjeföretag är det många viljor och relationer att ta hänsyn till. Ibland kan det vara svårt att se bästa vägen framåt. Nya sammanhang ger nya insikter. Att få reflektera med en utomstående, ”höra sina egna tankar” ger dig klarhet och tydliggör för dig vad som är rätt för dig och er just nu. Det som passar ett familjeföretag eller någon annans situation, kanske inte passar er, fastän det låter smart.

Vilka frågor upptar dina tankar?

– Är du en del av ett familjeföretag och planerar för nästa generation, men har svårt att hitta rätt väg framåt just nu?    

– Har du någon gång funderat på hur du kommunicerar som ägare utan att bli för emotionellt engagerad?  

– Hur skapar vi viljan att förstå varandra och acceptera varandras olika åsikter?     

– Känner du en oro över att inte riktigt ha kontroll och undrar över hur det kommer bli framöver?     

– Känner du att det vore skönt med ett neutralt och engagerat bollplank att reflektera med, få ordning på de eviga tankarna och kanske få nya insikter?  

Peggy--7

Skulle ni känna lugn, trygghet och tillit om ni:

– hade förtroende för er next generation som vet sin väg framåt och litar på sin förmåga.

– hade ägare som leder med en tydlig riktning, mot er gemensamma vision och har mod att följa sitt hjärta.

– kunde gå in i era familje- och ägarmöten med glädje och tillit, istället för oro för hur det skall gå.

relaxing-NUV9ELK

När du blir tydligare med din vilja och dina prioriteringar, blir kommunikationen bland ägarna lättare, vilket ger färre missförstånd och ni kommer enklare och snabbare framåt.

Många känner som du och det går att nå en tillvaro du själv bestämmer att du vill ha. Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst samtal och ser var vi hamnar.